Om oss

TIBE

Fullservice kommunikasjonsbyrå som tilbyr tjenester innen rådgiving, grafisk design, utvikling av identitet/​profil, film, foto, redaksjonelt innhold, kampanjegjennomføring, webdesign og webutvikling, analyse av webtrafikk med mer. Vi fokuserer på resultatorientert og kostnadseffektiv kommunikasjon som gir effekt i et mediabilde i stadig utvikling. Service og kort responstid er viktig både for oss og våre kunder. Vi har høy grad av leveringssikkerhet, og er opptatt av at kunden skal ha en positiv opplevelse av både resultatet og prosessen.

Lyd & Sceneproduksjon

Vi er et produksjonselskap med lang og allsidig erfaring i planlegging og gjennomføring av små og store arrangement, konserter, forestillinger, eventer og festivaler. I tillegg til ressurser og personell til disse garanterer vi en trygg og profesjonell gjennomføring. Gjennom våre verdier og fokus på detaljer gjenspeiler vi et selskap som er til å stole på i alle sammenhenger og som vi er stolte av å arbeide i. Med en moderne, profesionell utstyrspark og høy kompetanse er vi opptatt av å levere et produkt med høy kvalitet i alle ledd.

Atlantic Mice TIBE

Atlantic MICE TIBE ble etablert i 1987 – og er en av Norges eldste konferansearrangører. Vi er stolte av å ha vært i bransjen i så mange år. For å lykkes i dette markedet gjelder det å være strukturert og systematisk, samtidig som man må være fleksibel og å håndtere oppgaver spontant og med entusiasme. Dette har bestandig vært vår store styrke, og har spesielt vært viktig i møtet med vår nye hverdag. Selv om det er store begrensninger akkurat nå, er det ingen tvil om at det vil bli arrangert konferanser igjen i fremtiden, både fysisk og digitalt.